Det kan blive dig der når dit mål, med min hjælp.

Trine siger.....

3 børn, arbejde, parforhold, søvnmangel og sundhed.   

For 3 måneder siden hang vores hverdag slet ikke sammen med sundhed. Tiden og overskud til træning var minimal, og vægten forsøgte vi at undgå. 

Det var grænseoverskridende for både min mand og jeg, at få en personlig træner, som skulle komme i vores hjem en gang om ugen, med fokus på de mest svage sider af vores hverdag med 3 små børn; kost og motion.  

Susanne kom og rummede hele vores familie, vi har lært at træne herhjemme om aftenen uden at det går ud over vores tid med børnene i hverdagen. Og i weekenden er børnene med. Vi har lært at vælge rigtige mængder og træffe nogle gode valg, både om hvad der er sundt og hvad vi vil bruge ekstra kalorier på at nyde. 

 Der har været aftner hvor det bare var mega sjovt, dage hvor det gjorde sindsygt ondt, aftner hvor et eller flere børn endte med at hænge på armen under en træning fordi de vågnede og dage hvor munden bare stod på vid gab og der blev spist alt for usundt. Det har virkeligt været sjovt og fedt at vi har gjort det som familie. Jeg kan varmt anbefale Susanne som personlig træner, hun har måtte rumme lidt af hvert, og hun er  altid klar med et motiverende råd når man bliver usikker på vejen. 

 Vi er bestemt ikke færdige med vores nye livsstil, vi er først lige begyndt.  

 -Trine 

 Tusind tak Susanne,

Pernille siger....

Mit forløb hos personlig træner Susanne har ændret min tilværelse radikalt.

Jeg var nået til et sted i mit liv, hvor der hverken var energi - lyst - mod - tro eller vilje til,

at tage mig af mig selv, i form af motion eller kost.

Jeg gik et stykke tid og overvejede om jeg havde tid og råd til en personlig træner...

Jeg nåede faktisk frem til, at jeg egentligt ikke havde råd eller tid til at lade være....

Med det mener jeg helbredsmæssigt, selvværds mæssigt og energi mæssigt.

Mødet med Susanne blev og er stadig vendepunktet i mit personlige projekt.

Hun var utrolig dygtig og god, til at møde mig, præcist der hvor jeg endnu engang var i mit liv.

Hun har en mild, forstående, empatisk men også direkte og kompromisløs tilgang til tingene.

I dag træner jeg 3 gange ugentligt, samt går eller cykler mountainbike i skoven. Min daglige kost arbejder jeg faktisk stadig med, men alle mine tabeller med kalorieindtag, hjælper mig enormt, så jeg er  bevidst om, hvornår jeg gør noget godt eller "skidt" for min krop.

Ændringen har betydet stort vægttab, voldsom øgning af energi og selvtilfredshed. Velværet er uigenkendeligt.

Jeg har desuden også fået mod til, at deltage på nogle af holdtrænings holdenes centeret, hvilket jeg ikke turde/ havde lyst til, inden mit forløb med Susanne.

Jeg er så lykkelig og taknemmelig for, at jeg traf den rigtige beslutning marts 2016, så jeg befinder mig lige her, midt i mit liv, værende positiv, energisk, modig, stærk(fysisk og psykisk) "afhængig" af fysisk aktivitet og glad. Bare helt enormt glad.

Forløbet/ mødet med Susanne var det, der skulle til for mig og mine ændringer....

Ellers var jeg formodentlig ikke kommet hertil i dag.

Det er p.... Hårdt arbejde, men for fanden, hvor er hver sveddråbe værd.... 💕

Af hjertet tak Susanne. 

Jeanette siger.....

Jeg valgte at kontakte en kostvejleder da jeg primært ville tabe mig og godt var klar over at det ikke var en lyn kur der skulle til men en livstilsændring.  

Alle ved hvad der er sundt og for den sags skyld usundt, det gjorde jeg selvfølgelig også men sammensætningen af maden samt de rette mængder havde jeg tabt fornemmelsen for og var derfor klar over at det var tid til at sadle om. Tanken om at stå til regnskab til en anden var også et positivt pres for mig, at skulle vejes hver uge/måned hjalp også på motivationen og jeg vidst at det ville få mig til at vågne op og holde kadencen.   

 

Jeg er blevet meget bevidst om hvad kosten gør ved os mennesker især når vi vælger det sunde valg. Jeg elsker mad og har altid spist meget, ved min kostomlægning blev jeg helt høj da jeg oplevede, at jeg stadig kunne spise meget-det var mere et spørgsmål om hvad der kom i munden. Jeg er meget bevidst om hvad der mætter, hvilket er væsentlig for mig da jeg ikke takler sult særlig godt. Jeg er bevidst om at det IKKE er dyrt at leve sundt men at det blot kræver lidt mere tilberedelse – men gør det noget. Se det som en investering i dig selv og det gode liv. 

 

Min familie og Venner har været søde men har dog til tider undret sig over at jeg stadig hænger i, hvortil mit svar er.. jeg hænger ikke i -men lever bare efter bedste evne og tilføre min krop det den har brug for. Mine børn og min mand er selvfølgelig påvirket men på den gode måde, mindre slik, is mm. 

 

En grundlæggende anden måde at handle ind på, bruger mere tid på at tilberede min mad, vilje og fastholdelse. Hvis du vil ændre din livsstil kan du ikke få andre til at gøre det for dig – det kan kun du…. i sidste ende er det også kun dig selv du står til regnskab over for. 

Tak Susanne

Vicky Siger.......

”Jeg har fået lavet træningsprogram og kostplan hos Susanne, samt trænet sammen med hende en gang om ugen igennem ca. 2 mdr. Og det har været ikke mindre end fantastisk.

Mit mål var at tabe mig, blive stærkere og få styr på kosten, som samtidig skulle kunne kombineres med resten af familiens kost.

Susanne er rigtig god til at lytte og få omsat de ting man fortæller hende. Jeg har fået lavet super gode træningsprogrammer, samt overskuelig kostplan, hvor der også er plads til familiemad. Jeg har lært både at træne og spise smartere, og det har samtidig været sjov.

Den ugentlige træning var aldrig den samme, men hver gang blev jeg udfordret og fik sved på panden. Det var aldrig svært at komme afsted, fordi det hver gang var en fornøjelse at træne med Susanne.

Jeg håber, at der er mange andre, der også vil få glæde af Susannes kompetencer indenfor personlig træning og kostvejledning – samt hendes altid gode humør.”